Helaas is het nu niet mogelijk om online te bestellen.
Openingstijden Gouda en Zaandam.
Voortentluifels

Voortentluifels

Zoek je een luifel voor de voortent van je camper of caravan? Dan zit je bij Vrijbuiter goed! Zoals je je leefruimte op de camping graag uitbreidt met een voortent begrijpen we dat een luifel net dat beetje extra comfort en luxe geeft. Lees meer
30% korting
€ 207,- € 145,-
25% korting
€ 403,- € 302,-

Aandacht voor je caravan

Geef deze onderdelen voor én na het kampeerseizoen een goede poetsbeurt

Lees meer
30% korting
€ 824,- € 577,-
30% korting
€ 141,- € 99,-
30% korting
€ 254,- € 178,-
  • De grootste in camping en outdoor
  • 14 dagen gratis retourneren
  • 2 prachtige Megastores
  • Gratis thuisbezorgd vanaf 15,-
  • Meer dan 20.000 producten
30% korting
€ 99,- € 69,-
Je gebruikt een voortentluifel overigens ook net zo makkelijk op zich, dus zonder voortent, rechtstreeks bevestigd aan je camper of caravan. Handig, voor onderweg of als je even snel extra bescherming en overdekte leefruimte nodig hebt.
 
Luifels van alle topmerken
Bij ons vind je luifels van uiteraard ons eigen topmerk Vrijbuiter Outdoor en van andere topmerken als Doréma, Isabella en Goldcamp en in alle soorten en maten. Dus je vindt er zeker één die jouw leefruimte perfect maakt. Niet alle luifels zijn los verkrijgbaar, dat komt omdat die horen bij een specifiek model voortent. Niet helemaal zeker welke voortentluifel past bij jouw voortent of kampeerwens? Laat je dan adviseren in een van onze megastores. Wij zorgen er graag voor dat jij er zo prettig mogelijk bij zit, lekker onder je luifel!
Vrijbuiter NL
0 10 0

Een moment, we updaten jouw winkelmand!