Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vibram wandelschoenen

Vibram wandelschoenen

Met wandelschoenen met Vibram zolen verzeker je jezelf van zolen die lichter, slijtvaster en veel sterker zijn dan de doorsnee zolen. Je herkent ze aan het voor Vibram kenmerkende gele logo op de zool van je wandelschoen.  Meer informatie
Tref je het logo aan op een wandelschoen, dan staat dat garant voor een zool van hoge kwaliteit. Bij Vrijbuiter hebben we een enorm assortiment wandelschoenen met Vibram zolen. Met merken als Meindl, Hanwag, Merrel en Lowa, zit er vast iets voor je tussen.
 
Geen halve zolen
Bij Vibram zijn ze expert in het ontwikkelen van zolen voor wandelschoenen. Ze zien dit als absolute topsport en laten dan ook niks aan het toeval over. Van laboratoriumtests tot testen in het veld onder extreme omstandigheden, alles om de ideale zool voor je wandelschoen te ontwikkelen. Geen half werk dus. En dat is niet voor niks. Want de zool is voor je schoen zo belangrijk als de fundering is voor je huis.  
 
Slijtvast, licht en goede grip
Als je kiest voor wandelschoenen met de slijtvaste Vibram zool, dan kies je voor een lichte zool die zeer goede grip biedt tijdens vele intensieve wandelingen. De slijtvaste zolen gaan jaren mee. Tenzij je een wandelaholic bent, dan gaan ze misschien ietsje korter mee.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!