Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vaude slaapzakken

Vaude slaapzakken

Jij kan straks slapen als een roosje met een van de slaapzakken van Vaude. Zo kun je de dag vol avontuur straks weer uitgerust beginnen.  Meer informatie
Iedereen heeft andere wensen bij het slapen. De een heeft het wat sneller koud dan de ander bijvoorbeeld. Bij Vrijbuiter kun jij terecht voor een uitgebreide keuze. Wij hebben vast en zeker iets voor jou!

Wat heb je nodig?
Ga je backpacken en zoek je een lichtgewicht slaapzak die niet veel ruimte inneemt? Dan ga je voor een mummieslaapzak. Deze is nauwsluitend en houdt je lekker warm. Je hebt wel wat minder ruimte dan in een dekenslaapzak. Deze slaapzakken zijn rechthoekig dus kan je wat meer bewegen. Weer wat lekkerder voor de onrustige slaper. Slaapzakken zijn gemaakt uit verschillende materialen zoals dons en synthetische alternatieven. Dons is warmer, maar gevoeliger voor vocht. Synthetisch blijft weer wat langer warm bij nattigheid, maar is vaak zwaarder en minder warm. Laat een van onze medewerkers je adviseren over de perfecte slaapzak voor jou! Dan is een vakantie naar dromenland gegarandeerd ;).

Vaude weet wat comfort is en dit voel je direct als je in een van de slaapzakken ligt. De slaapzakken zijn milieuvriendelijk en gemaakt van ‘eerlijke’ materialen. Dit past natuurlijk helemaal bij het beeld van de natuurliefhebber.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!