Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Vaude rugzakken

Vaude rugzakken

Ga met de rugzakken van Vaude hiken, klimmen, citytrippen, backpacken of gewoon naar school of werk. Bij Vaude zijn de rugzakken zo functioneel uitgevoerd dat ze eigenlijk voor elke activiteit je ideale partner zijn. Vaude heeft tassen in alle kleuren en maten, voor zowel dames en heren als kinderen. Meer informatie
Functioneel design
De tassen van Vaude staan bekend om hun innovatieve draagsystemen. Zo bescherm je je rug en verplaats je je makkelijker. Je houdt lekker je handen vrij en maakt tijdens het reizen foto´s, leest de kaart of betaalt de buschauffeur. Kies voor een tas die je kan uitbreiden  met wat extra liters voor het geval je een leuk souvenir ziet. Of voor een tas met een speciaal vak voor je laptop of andere elektronica. En wat dacht je van comfortabele kinderrugzak waar je een broodtrommeltje en schriften in kwijt kan? Vaude heeft echt overal aan gedacht.
 
Een verantwoorde keuze
Vaude voldoet aan de hoogste milieueisen en is daarom een verantwoorde keuze voor iedereen die de aarde zo mooi wil houden als die is. Naast haar sociale verantwoordelijkheid, levert Vaude producten van hoge kwaliteit materialen en maakt gebruik van innovatieve technieken. Kortom, goed voor jezelf, en goed voor de rest!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!