Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
VANGO STARGROVE II AIR 600XL VERHUUR PER DAG

VANGO STARGROVE II AIR 600XL VERHUUR PER DAG

Huur de Vango Stargrove II 600 XL vanaf 18 euro per dag. Vanaf de 2e dag ontvang je 50% korting op de huurprijs per dag!

meer informatie

...

Wil je dit product huren? Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid door een mail te sturen aan verhuur@vrijbuiter.nl

De Stargrove II 600XL van Vango is een extra ruime opblaasbare tunneltent voor 6 personen, voorzien van de snel opzetbare AirBeam-constructie. Je geniet van bijzonder veel leefruimte terwijl hij relatief licht en compact op te bergen is zodat je hem, zeker voor zo’n grote tent, makkelijk meeneemt. Met verduisterde slaapvertrekken!

Robuuste en ruime constructie die snel staat

De binnen- en buitentent van de Stargrove II 600XL zet je in één keer op. Als hij eenmaal staat zorgt de ademende binnentent voor een aangenaam klimaat in de tent en de zeer waterdichte Sentinel Active buitentent biedt maximale bescherming tegen regen. AirZone ventilatie gaat condensvorming tegen en zorgt voor een fris klimaat. Gepatenteerd Vango TBS® - Tension Band systeem zorgt dat de tent blijft staan bij harde wind. Span die banden overigens niet strakker af dan nodig, omdat de stokken anders kromtrekken. Opzetten word je makkelijk gemaakt met een speciaal ventiel om snel op te pompen.

Slapen als een vorst

De zeer ruime Kingsize slaapvertrekken zijn dankzij de brede deuren zonder opstaande drempels moeiteloos in en uit te lopen. Het doek is voorzien van Nightfall: zo blijft het ondanks daglicht toch aangenaam donker en zou uitslapen zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren. Fingers crossed! Maar zijn jullie eenmaal wakker, dan zorgen de glasheldere en grote vensters voor een heerlijk lichte leefruimte. Die leefruimte is dankzij een verplaatsbare scheidingswand bovendien helemaal naar wens in te delen.

Op Avontuur? Huur

De borg voor deze tent bedraagt €250,-. Voor meer informatie over ons verhuurprogramma en de voorwaarden ga je naar vrijbuiter.nl/verhuur. Heb je nog meer vragen of wil je de tent graag huren? Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.


Specificaties

Productnummer 1316984
Merk Vango
Borg €250,-
Model Tent Stargrove Air Verhuur
Merkkleur Herbal
Gewicht 25,5 kg
Categorie UV-bescherming Zeer goed (UPF25-UPF35)
Slaapplaatsen 6
Insectengaas
Aantal ingangen 3
Buitendoek Polyester
Binnendoek Polyester
Waterkolom 3.000 mm
Grondzeil PE
Buitentent 700 x 380 x 210 cm
Binnentent 210 x 360 cm
Stahoogte 210 cm
Pakmaat 80 x 46 x 46 cm

Een moment, we updaten jouw winkelmand!