Profiteer van kortingen tot 70% op ruim 30.000 artikelen!

Je aankoopbedrag terug winnen?

Da’s 4 dagen lang mogelijk bij ons!

Win nu je vakantiegeld terug!

Voel je ze al, die eerste vakantiekriebels? Je hebt je vakantiegeld binnen, je vakantie is geboekt. Nu alleen nog de vakantie-inkopen doen. En daarvoor moet je bij Vrijbuiter zijn. We hebben niet alleen het grootste kampeer- en outdoorassortiment, bij ons maak je ook nog eens 4 dagen lang kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Dat is nog eens lekker op vakantie gaan!

Zo makkelijk werkt het

Kom op 25, 26, 27 of 28 mei naar 1 van onze winkels of ga naar onze webshop en sla alles in wat je nodig hebt. Je maakt iedere dag kans om het volledige aankoopbedrag van die dag terug te winnen! En dat dus 4 dagen lang.

Actievoorwaarden

  • De actie geldt van 25 t/m 28 mei 2017.
  • Je moet VIP-klant zijn, dat betekent dat we je naam, adres en e-mailadres kennen. Nog geen VIP-klant? Je regelt het makkelijk in de winkel, bij de ingang staat er iemand voor je klaar om je daarbij te helpen, maar je kunt je ook altijd laten inschrijven bij onze kassa's. Doe je je aankopen in de webshop? Dan hebben we je gegevens en ding je automatisch mee.
  • Je moet iets kopen.
  • Je maakt kans per winkel en in de webshop, er zijn dus 4 dagen lang 5 winnaars. De dagwinnaars krijgen de volgende dag persoonlijk bericht.
  • Kijk hier voor alle actievoorwaarden

We zijn ook op Hemelvaartsdag open

Bekijk hier de exacte openingstijden van alle stores.