m.u.v. zware en grote artikelen

Je aankoopbedrag terug winnen?

Da’s 4 dagen lang mogelijk bij ons!

Win nu je vakantiegeld terug!

Voel je ze al, die eerste vakantiekriebels? Je hebt je vakantiegeld binnen, je vakantie is geboekt. Nu alleen nog de vakantie-inkopen doen. En daarvoor moet je bij Vrijbuiter zijn. We hebben niet alleen het grootste kampeer- en outdoorassortiment, bij ons maak je ook nog eens 4 dagen lang kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Dat is nog eens lekker op vakantie gaan!

Zo makkelijk werkt het

Kom op 24, 25, 26 of 27 mei naar 1 van onze winkels of ga naar onze webshop en sla alles in wat je nodig hebt. Je maakt iedere dag kans om het volledige aankoopbedrag van die dag terug te winnen! En dat dus 4 dagen lang.

Actievoorwaarden

  • De actie geldt van 24 t/m 27 mei 2018.
  • Je moet lid zijn van de Vrijbuiter Familie om mee te dingen, dat betekent dat we je naam, adres en e-mailadres kennen en je onze nieuwsbrieven ontvangt. Nog geen Vrijbuiter Familie? Je regelt het makkelijk in de winkel, bij de ingang staat er iemand voor je klaar om je daarbij te helpen, maar je kunt je ook altijd laten inschrijven bij onze kassa's. Doe je je aankopen in de webshop? Dan hebben we je gegevens, meld je dan ook nog even aan voor onze nieuwsbrief en je dingt automatisch mee.
  • Je moet iets kopen.
  • Je maakt kans per winkel en in de webshop, er zijn dus 4 dagen lang 5 winnaars. De dagwinnaars krijgen de volgende dag persoonlijk bericht.

Bekijk hier de exacte openingstijden van alle stores.
Meer informatie over de Vrijbuiter Familie vind je op vrijbuiter.nl/familie
Als je lid wordt van onze nieuwsbrief ga je ook akkoord met onze privacy policy. Wil je weten wat hier in staat? Bekijk hem dan op vrijbuiter.nl/privacy-policy
 

 

Vrijbuiter NL
8,4 10 10894

Een moment, we updaten jouw winkelmand!