Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Je vakantiegeld terug winnen?

Da’s 4 dagen lang mogelijk bij ons!

Win nu je aankoopbedrag terug!

Voel je ze al, die eerste vakantiekriebels? Je hebt je vakantiegeld binnen, de camping is geboekt. Nu alleen nog de vakantie-inkopen doen. En daarvoor moet je bij Vrijbuiter zijn. We hebben niet alleen het grootste kampeer- en outdoorassortiment, bij ons maak je ook nog eens 4 dagen lang kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Dat is nog eens lekker op vakantie gaan!

Zo makkelijk werkt het

Kom op 24, 25, 26 of 27 mei naar 1 van onze winkels of ga naar onze webshop en sla alles in wat je nodig hebt. Geef je gegevens door aan de kassa en maak zo kans om je volledige aankoopbedrag van die dag terug te winnen! In elk filiaal wint elke dag 1 iemand zijn volledige aankoopbedrag terug, ook online! En dat dus 4 dagen lang! 

Actievoorwaarden

  • De actie geldt van 24 t/m 27 mei 2018.
  • Je moet lid zijn van de Vrijbuiter Familie om mee te dingen, dat betekent dat we je naam, adres en e-mailadres kennen en je onze nieuwsbrieven ontvangt. Nog geen Vrijbuiter Familie? Je regelt het makkelijk in de winkel, bij onze kassa's of schrijf je nu alvast in via www.vrijbuiter.nl/familie-worden. Doe je je aankopen in de webshop? Dan hebben we je gegevens, meld je dan ook nog even aan voor onze nieuwsbrief en je dingt automatisch mee.
  • Je moet een aankoop in onze winkels (of online) doen.
  • Je maakt kans per winkel en in de webshop, er zijn dus 4 dagen lang 5 winnaars per dag.
  • De dagwinnaars krijgen de volgende dag persoonlijk bericht.
 

Bekijk hier de exacte openingstijden van alle stores.

Meer informatie over de Vrijbuiter Familie vind je op vrijbuiter.nl/familie

Als je lid wordt van onze nieuwsbrief ga je ook akkoord met onze privacy policy. Wil je weten wat hier in staat? Bekijk hem dan op vrijbuiter.nl/privacy-policy
 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!