Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Start een nieuw avontuur...

Seizoensmedewerker – Megastore Roermond

Jij bent onze strandwacht. Je houdt constant in de gaten of onze winkel er nog representatief uitziet en je zorgt dat alles klopt. Van de perfect gestapelde regenjassen tot de prijskaartjes aan de slaapzakken. Jij zit er bovenop.

Dit is Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie ze ook gaan, wat hun budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft klanten een duwtje in de rug. We brengen ze op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen. 

Dit ben jij

Als je ‘s morgens opstaat heb je je mouwen al opgerold. Let’s do this! Je zit niet graag stil, houdt van aanpakken en durft je leidinggevende dan ook best te vragen om een volgende taak. Assertiviteitstraining heb jij niet bepaald nodig. Je durft gerust vragen te stellen en kan prima zelfstandig werken. Maar die actiemodus zorgt er gelukkig niet voor dat je slordig bent. Jij werkt efficiënt én nauwkeurig. Jij hebt dan ook een oog voor detail. Jij ziet precies waar in de winkel producten bijgevuld moet worden, of er ergens een prijskaartje mist en of er een tent scheef staat. Je bent representatief en zorgt dat onze winkel dat ook altijd is. 

Jouw dag bij Winkel operatie

Deze baan is goed te combineren met een studie of ander werk, omdat je bij voorkeur buiten onze openingstijden werkt. Wat je dan doet? Jij bent onze strandwacht. Jij houdt alles in de gaten. Is er een stapel jassen overhoop gehaald? Jij duikt erop. Is de plank thermosflessen bijna leeg? Jij vult ze aan. Maar dat betekent niet dat je niks te doen hebt als er geen klanten zijn geweest die kledingrekken door hebben gespit of tenten hebben opengeritst. Is er een grasmat die niet goed ligt? Een scheerlijn die is verslapt? Niet lang meer! Jij zorgt dat de winkel er goed uit blijft zien. En je zorgt ook nog eens dat alle producten netjes geprijsd zijn. Ook bij een kortingsactie. Natuurlijk check je de prijskaartjes ook regelmatig, zodat klanten niet voor verrassingen komen te staan bij de kassa. Daarnaast overleg je regelmatig met je leidinggevende welke taken nog meer opgepakt kunnen worden. Hoe kan het nog beter? Jij hebt vast heel veel ideeën!

In jouw backpack:

  • Je bent beschikbaar op werkdagen (tussen 09:00 - 21:00), zaterdag en/of zondag (tussen 10:00 - 17:00).

  • Je kan af en toe in het weekend werken (bijvoorbeeld wanneer er veel in de winkel moet gebeuren voor een bepaalde feestdag)

  • Je bent een aanpakker en werkt nauwkeurig. 

  • Je kan goed zelfstandig werken. 

  • Je wordt enthousiast van vakanties, outdoor en kamperen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Jouw werkplek is het walhalla voor outdoor-liefhebbers. En je moet af en toe uiteraard zelf producten testen.

  • Enthousiaste collega’s waar je gerust een weekje mee kan gaan survivallen.

  • Korting op het grootste vakantie assortiment van Nederland.

  • En salaris natuurlijk. Iedere maand wordt er een fijn bedrag op je rekening gestort. Kan je jouw eigen avonturen van bekostigen!

Enthousiast?

Vul onderstaand contactformulier in, voorzien van CV en motivatie. Tip: wij worden erg blij van persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen. Verras ons!

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!