Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Start een nieuw avontuur...

Logistiek Team Lead – Megastore Gouda

Jij houdt precies in de gaten wat er bij ons magazijn binnenkomt. En jij bent dus ook meteen ons orakel als het gaat om voorraden en bestellingen. Jij hoeft maar één blik in het systeem te werpen en jij hebt het antwoord op al onze vragen. 

Dit is Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie ze ook gaan, wat hun budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft klanten een duwtje in de rug. We brengen ze op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen. 

Dit ben jij

Jij bent zo iemand die zijn of haar zaakjes op orde heeft, de verantwoordelijke. Die zo ongeveer de vakantie-paklijst heeft uitgevonden. Want jij houdt ervan als alles nauwkeurig is vastgelegd. Geen wonder dat administratie jou zo goed afgaat! Maar ook al houd jij van orde, dat betekent niet dat jij volledig in paniek raakt als iets niet volgens plan verloopt. Sterker nog: als er iemand oplossingsgericht is, dan ben jij het wel! Jij pakt meteen de telefoon of loopt even langs een collega als er iets aan de hand is met de voorraad regenlaarzen net voor de herfstvakantie. Communicatief sterk? Ja, dat ben je dus ook al. Als er iemand is om fijn mee samen te werken, dan ben jij het wel!

Jouw dag bij Magazijn operatie inbound

Er komt nogal wat binnen op een dag bij Vrijbuiter. Het magazijn, dat is jouw thuishonk. Jij houdt alles in de gaten. Je neemt leveringen in ontvangst, je controleert, scant, sorteert en zorgt dat alles netjes in ons WMS komt te staan. En dat de werkomgeving netjes blijft. Jij weet wel raad met al die pallets en het verpakkingsmateriaal! Krijg je een vraag over de voorraad slaapzakken? Eén blik in het systeem en jij hebt het antwoord, en kan meteen zien of er een bestelling aankomt van de leverancier. Jij en je wederhelft van magazijn operatie outbound zijn een ijzersterk duo dat de jungle die ons magazijn kan zijn, volledig in de hand weten te houden.

In jouw backpack

  • Administratief talent.

  • Op werkdagen beschikbaar tussen 8:00 en 18:00 uur (werkuren in overleg).

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

  • Je bent communicatief sterk.

  • Je wordt enthousiast van vakanties, outdoor en kamperen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Jouw werkplek is het walhalla voor outdoor-liefhebbers. En je moet af en toe uiteraard zelf producten testen.

  • Korting op het grootste vakantie assortiment van Nederland.

  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor individueel initiatief.

  • Enthousiaste collega’s waar je gerust een weekje mee kan gaan survivallen.

  • En salaris natuurlijk. Iedere maand wordt er een fijn bedrag op je rekening gestort. Kan je jouw eigen avonturen van bekostigen! 

Enthousiast?

Vul onderstaand contactformulier in, voorzien van CV en motivatie. Tip: wij worden erg blij van persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen. Verras ons!

 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!