Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Start een nieuw avontuur...

Klantenservicemedeweker – Megastore Zaandam

Jij bent de grote finale, het laatste gezicht dat je ziet als je een Vrijbuiter-winkel verlaat. En dankzij jou loopt iedere klant vol energie en zin in zijn of haar volgende avontuur naar buiten.

Dit is Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie ze ook gaan, wat hun budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft klanten een duwtje in de rug. We brengen ze op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen.

Dit ben jij

Als we met jou de Mount Everest zouden beklimmen, weten we vrij zeker dat jij de top bereikt. Niet omdat je per se zo’n goede conditie hebt, maar puur omdat jij weet wat doorzetten is. Als het moeilijker wordt, zoek jij een oplossing. Stress? Dan onderneem jij actie. Jij bent ook nog eens een kei in multitasken. Als een klant jou een vraag stelt en je telefoon gaat, dan zorg jij er moeiteloos voor dat iedereen zich gehoord en geholpen voelt. Oh, en je verwerkt  tegelijkertijd nog even een retourformulier. Foutloos. Want jij weet hoe belangrijk het is om nauwkeurig te werken. Klanten worden blij van je als ze met je praten. Je bent representatief, communicatief en zorgt dat een klant nog beter geholpen is dan hij zelf dacht nodig te hebben. In no-time lopen ze naar buiten, geholpen, enthousiast en ingeschreven in ons klantenbestand. Zó goed ben jij in je werk. 

Jouw dag als kassa- & service-medewerker bij Vrijbuiter

Een klant bij jou aan de kassa? Yes. Jij kan weer doen waar jij het beste in bent: mensen helpen en enthousiasmeren. Jij laat je klanten merken dat je oprecht blij bent ze te zien en - als ze dat willen delen - graag wilt horen wat voor avontuur op de planning staat. Als ze na de laatste ‘bliep’ naar buiten lopen met hun nieuwe backpack, beelden ze zich al in hoe ze naar Machu Picchu hiken. Staat er iemand bij jou aan de servicebalie? Dan ben jij er klaar voor. Wat de vraag, klacht of wens ook is, jij zorgt dat de klant vol energie de winkel uit stapt. En hopelijk ook snel weer binnenstapt. Want of je nu bij de kassa of de servicebalie werkt, jij krijgt het voor elkaar om iedere klant een goed gevoel te geven. Het Vrijbuiter-gevoel.

In jouw backpack:

  • Je bent flexibel. Vrijbuiter is maandag t/m zondag geopend, dus je kan op werkdagen, maar ook in het weekend of op feestdagen werken;

  • Je bent commercieel. Een klant met een vraag, heeft misschien meer nodig dan een antwoord. Jij verwijst mensen zó door naar de juiste afdeling of zelfs het juiste product.
  • Je bent klant- en oplossingsgericht. In moeilijke situaties bij de servicebalie, sta jij je mannetje. Zonder je glimlach te verliezen.

  • Je wordt enthousiast van vakanties, outdoor en kamperen.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Jouw werkplek is het walhalla voor outdoor-liefhebbers. En je moet af en toe uiteraard zelf producten testen.

  • Korting op het grootste vakantie assortiment van Nederland.

  • Enthousiaste collega’s waar je gerust een weekje mee kan gaan survivallen.

  • En salaris natuurlijk. Iedere maand wordt er een fijn bedrag op je rekening gestort. Kan je jouw eigen avonturen van bekostigen! 

Enthousiast?

Vul onderstaand contactformulier in, voorzien van CV en motivatie. Tip: wij worden erg blij van persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen. Verras ons!

 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!