Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Start een nieuw avontuur...

Facilitair medewerker - winkel Zaandam

Jij zorgt dat onze winkel schoon blijft en dat we nooit zonder pen, wc-papier of theezakjes komen te zitten. Moddersporen? Dat heb je wel eens bij een outdoorzaak. Maar jij regelt dat wel even!

Dit is Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie ze ook gaan, wat hun budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft klanten een duwtje in de rug. We brengen ze op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen. 

Dit ben jij

Als jij een taak krijgt, regel jij het. Daar kunnen we van op aan. Jij bent een doorpakker, zo iemand die de proviand regelt voor een survivalweekend. Betrouwbaar, resultaatgericht en klaar voor actie. Zodra je iets te doen krijgt, schiet jij uit je startblok. Daar heb je van ons geen startschot voor nodig, want jij werkt erg goed zelfstandig. En je bent ook nog eens flexibel. Veranderen de plannen? Moet er een last-minute bestelling worden gedaan of is er een extra schoonmaakdag nodig? Geen probleem. Jij regelt het. 

Jouw dag als Facilitair medewerker bij Vrijbuiter

Jij zorgt dat onze winkel representatief blijft. Netjes, schoon en met voldoende pennen, wc-papier, thee en koffie. Ook al houden we van outdoor, dat betekent niet dat we moddersporen door onze winkel willen hebben lopen en dat ons sanitair moet doen denken aan het toiletgebouw op de camping. Dankzij jouw goede zorg zijn de winkel, kantoorruimtes en het sanitair dus klaar voor avontuur. En onze bezoekers en medewerkers hebben alles wat ze nodig hebben omdat jij de bestellingen van goederen voor onze winkel doet. Held!

In jouw backpack:

  • Je bent flexibel. 
  • Je bent op werkdagen in de ochtend beschikbaar (tussen 8:00 en 15:00 uur) en werkt iedere week minimaal één dag(deel) in het weekend.
  • Bij voorkeur ben je beschikbaar buiten onze openingstijden.
  • Je werkt zelfstandig en pakt graag door.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Enthousiaste collega’s waar je gerust een weekje mee kan gaan survivallen.
  • De voordelen van een grote outdoor-speler, terwijl de organisatie overzichtelijk blijft.
  • En salaris natuurlijk. Iedere maand wordt er een fijn bedrag op je rekening gestort. Kan je jouw eigen avonturen van bekostigen!

Enthousiast?

Vul onderstaand contactformulier in, voorzien van CV en motivatie. Tip: wij worden erg blij van persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen. Verras ons!

 

 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!