Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Start een nieuw avontuur...

Chauffeur (rijbewijs B)

Met of zonder navigatie, jij weet overal de weg en vindt het helemaal fantastisch om onderweg te zijn. De snelste weg is niet altijd de avontuurlijkste, dus daarom kies jij voor de road less travelled. Zolang jouw lading outdoor spullen maar op tijd wordt afgeleverd in een van onze winkels.

Dit is Vrijbuiter

Avonturen-starters. Dat zijn we bij Vrijbuiter. Al sinds onze oprichting in 1985 helpen we onze klanten met de voorbereiding op hun volgende avontuurlijke vakantie. Met wie ze ook gaan, wat hun budget ook is. Waarom avontuur zo belangrijk is? Omdat je dan onvergetelijke herinneringen maakt. Of je nu drie weken gaat survivallen in Brazilië, een weekendje naar Helsinki boekt of nog even gaat SUP'en na je werk; avontuur is overal. Vooral als je het niet verwacht. Vrijbuiter geeft klanten een duwtje in de rug. We brengen ze op nieuwe ideeën. Geven goed advies. En hebben de juiste spullen.

Dit ben jij

Jij bent zo iemand die op vakantie gelijk de eerste keer de route naar het huisje feilloos doorheeft. Het Nederlandse wegennet heeft voor jou geen geheimen en je staat fluitend in de file want onderweg zijn is fun. Je ben gek op de dennengeur van autoluchtverfrisser. Kans op sneeuw? Jij legt alvast de winterbanden onder de auto. En is er stress onderweg..? Jij hebt het stuur stevig in handen en vertrouwt op je mensenkennis en communicatie skills.

Je bent een echte Vrijbuiter als je…

 • Het liefst er iedere dag op uit trekt

 • Houdt van onverwachte avonturen

 • Geniet van de wereld om je heen en hier goed voor zorgt

 • Gelooft dat herinneringen onvergetelijk worden als je ze sámen maakt

 • Een bron van kennis en aanstekelijk enthousiasme bent 

Jouw dag als chauffeur bij Vrijbuiter

Jij bent de logistieke transportheld op wielen voor je Vrijbuitercollega’s. Je brengt artikelen vanuit Roermond naar Gouda zodat deze verstuurd kunnen worden via de webshop. Je stemt af met de magazijnmedewerker in Roermond hoe laat je het kunt ophalen en communiceert met de webshop collega hoe laat je in Gouda bent. Nadat je een handje hebt geholpen met het uitladen van de spullen een ritje naar Den Haag om gedoneerde slaapzakken te brengen bij een goed doel. Kilometers noteren, even je planning checken; naar Zaandam voor een nieuwe bestelling en weer door. Zo ben je een belangrijk onderdeel in het logistieke traject voor de Vrijbuiter winkels en de webshop met als eindresultaat: tevreden Vrijbuiterklanten!. 

In jouw backpack:

 • Je bent flexibel. Vrijbuiter is maandag t/m zondag geopend, dus je kan ook op werkdagen, weekenden en feestdagen werken (we spreken samen de werkdagen af en stellen ons allebei flexibel op). Alles tussen 20 en 38 uur per week is bespreekbaar.

 • Je bent in het bezit van (minimaal) Rijbewijs B, je hebt rijervaring en ijzersterke kennis van de verkeersregels.

 • Je bent oplossingsgericht. In lastige situaties sta jij je mannetje. Zonder je glimlach te verliezen.

 • Je wordt enthousiast van roadtrips, outdoor en kamperen. 

Wat krijg je ervoor terug?

 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er is ruimte voor individueel ondernemerschap.

 • Enthousiaste collega’s waar je gerust een weekje mee kan gaan survivallen.

 • De voordelen van een grote outdoor-speler, terwijl de organisatie overzichtelijk blijft.

 • De voordelen van een grote outdoor-speler, terwijl de organisatie overzichtelijk blijft.

Enthousiast?

Vul onderstaand contactformulier in, voorzien van CV en motivatie. Tip: wij worden erg blij van persoonlijke, ludieke en avontuurlijke inzendingen. Verras ons!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!