Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Tristar koffiezetapparaten

Tristar koffiezetapparaten

De koffiezetapparaten van Tristar geven je elke dag dat heerlijke kopje koffie. Elk model komt met zijn eigen voordelen, zoals een anti-drupsysteem, een warmhoudfunctie, antislipvoetjes of een isoleerkan.  Meer informatie
Lekker veel opties voor een goede prijs. Tristar staat dan ook bekend voor zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je favoriete Tristar koffiezetapparaat is bovendien heel betrouwbaar en dat mag je ook verwachten. Neem een koffiezetapparaat mee naar de camping, gebruik het in je vakantiehuis of gewoon thuis.
 
Een merk met veel gezichten
Tristar staat bekend om het maken van goede huishoudelijke apparaten, consumentenelektronica, communicatie en producten voor het outdoorleven. Het merk heeft verschillende designs en prijsklassen, waardoor het aantrekkelijk is voor elk huishouden. Het assortiment bevat alles voor in je keuken thuis, maar ook producten speciaal voor op de camping. De koffiezetapparaten van Tristar zijn daarom perfect te gebruiken als je op vakantie gaat of natuurlijk ook gewoon thuis. Bakkie doen?!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!