Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Tristar elektrische barbecues

Tristar elektrische barbecues

Barbecueën met een Tristar elektrische barbecue is wel heel relaxed. Een elektrische barbecue is zó gemakkelijk in gebruik dat iedereen een heerlijk stukje vlees kan bakken. Meer informatie
Je kan hem bijvoorbeeld heel gemakkelijk op je balkonnetje kwijt. Elektrische barbecues zijn ideaal voor als je wat minder ruimte hebt. Ook handig als barbecueën op vuur niet praktisch of zelfs gevaarlijk is.

Ideaal!
Geen problemen meer met briketten en aanmaakblokjes of een lege gasfles. Geen zeurende buren over de rook en geen last meer van zwarte vingers. Op een stroompunt sluit je de barbecue gemakkelijk aan. Even opwarmen en grillen maar. Een elektrische barbecue is in een mum van tijd op temperatuur. Nodig je vrienden (en nu blije buren) uit en maak er een mooi bbq-feestje van!

Kwaliteit is geen luxe
Tristar is een grote aanbieder in huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica. Ze zijn opgericht in 1977. Sindsdien hebben ze klanten in meer dan 30 landen. Ze werken volgens de filosofie dat kwaliteit geen luxe zou moeten zijn. Ze zijn altijd op zoek naar producten waar veel nadruk wordt gelegd op kwaliteit en prijs. Hierdoor ben je als klant verzekerd van een kwalitatief goed en goedkoop product.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!