TRAEGER PRO 34

Een moderne buitenkeuken gestookt op hardhouten pellets, maar dan met de robuuste looks van een 18e-eeuwse stoommachine. Dát is de Traeger Pro 34. De Pro 34 is het grootste model van deze Traeger-serie, met een grilloppervlakte van 86cm bij 48cm. Voor optimale controle in het bereiden van eindeloos veel lekkers!

meer informatie

...

Grote luxe buitenkeuken, zeer gebruiksvriendelijk

De Traeger Pro 34 heeft een robuust onderstel met 2 vergrendelbare wielen aan de achterkant. Hij neemt best wat ruimte in: 124cm hoogte, 135cm breedte en 69cm diepte, maar die ruimte is het meer dan waard. Doordat de Traeger Pro 34 een stuk breder is dan de Traeger Pro 22, heeft deze ook een ruimer grilloppervlakte: 86cm bij 48cm. Er is één grillplaat die dat totale oppervlakte benut en een extra grillplaat die dat nog eens voor de helft doet. De Traeger Pro 34 is geschikt voor het grillen, roken, bakken, braden en stoven van allerlei lekkers. Volledig gevuld met houtjes, blijft hij tot wel 8 uur branden.

Authentieke houtsmaak van een digitaal wonder

De Pro 34 bereidt bijna volledig op ‘eigen houtje’ de lekkerste gerechten. Terwijl jij geniet van gezelligheid met familie en vrienden, doet de Traeger Pro 34 het werk. Hij brandt op hardhouten pellets, die verkrijgbaar zijn in allerlei smaakaroma’s. De pellets plaats je achter in de houder, waar een schroef zit die ze gelijkmatig verdeelt over de ruimte onder de grillplaat. Hoeveel pellets de schroef ‘doorstuurt’, hangt af van de temperatuur die je hebt ingesteld. Met het bedieningspaneel regel je die temperatuur digitaal en heel precies. Voor extra gebruiksgemak heeft deze Traeger ook een handmatige controller met de vaste standen smoke, medium en high.

Elektrisch ontsteken en duurzaam branden

Als je de barbecue aanzet, gloeit de elektrische ontsteker net zo lang op totdat de pellets vlam vatten. Een ingebouwde ventilator voorziet ze van zuurstof om efficiënt te blijven branden. De ingrediënten worden omringd door een hete, rokerige lucht, die ze van alle kanten gelijkmatig verwarmt. Tenzij je alle kanten wilt voorzien van grillrandjes, hoef je de ingrediënten niet eens om te draaien. Handig! De ontsteker, schroef en ventilator werken wel op stroom, maar zijn heel zuinig. Alleen tijdens het aansteken trekt de Traeger 300 watt aan elektriciteit. Na 4 minuten branden de pellets en gebruikt hij per uur nog maar 50 watt; vergelijkbaar met het gebruik van een gloeilamp.

 

Plus- en minpunten

  • Luxe buitenkeuken om mee te grillen, roken, bakken, braden en stoven
  • Met het grootste grilloppervlakte in de Pro-serie: 86cm bij 48cm
  • Mooi, robuust uiterlijk met onderstel op wielen
  • Met elektrische ontsteker voor nog meer gebruikersgemak
  • Gewenste temperatuur is digitaal en heel precies te regelen
  • Werkt alleen op hardhouten pellets
  • Heeft stroom nodig, ook al is hij heel zuinig


Specificaties

Productnummer 300548
Merk Traeger
Model Pro 34
Merkkleur Blue
Materiaal Staal
Afmetingen 125 x 132 x 69 cm
Lengte 125 cm
Hoogte 69 cm
Breedte 132 cm
Gewicht 62 kg
Soort systeem Hardhout Pellet
Garantietermijn 1 Jaar
Overig Griloppervlak: 86 x 66 cm
Overig Elektrische Ontsteking

Een moment, we updaten jouw winkelmand!