Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Thule fietsendragers

Met de Thule fietsendragers maak je op vakantie heerlijk ontspannen gebruik van je eigen fiets. De fietsendragers van Thule monteer je eenvoudig op je trekhaak, dissel, achterklep of op het dak.  Meer informatie
18% korting
€ 344,- € 279,99
23% korting
€ 249,- € 189,99
26% korting
€ 339,- € 249,99
35% korting
€ 155,- € 99,99
20% korting
€ 249,95 € 199,99
Perfect dus wanneer je op reis gaat met je eigen auto, caravan of camper. Zodra je op de plek van bestemming aangekomen bent, pak je gelijk je eigen fiets voor ontspannen tourtje door een prachtig landschap. En zeg nou zelf, wat fietst er nu lekkerder dan je eigen fiets?
 
Veilig, duurzaam en makkelijk
Thule is marktleider in superhandige vervoersystemen, van dakkoffers tot fietsendragers. Thule maakt ook al het toebehoren zoals fietsenhouders, -hoezen en riemen om je fietsen veilig mee op te bergen. De fietsendragers van Thule zijn van topkwaliteit en worden uitvoerig getest op veiligheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. De meeste fietsendragers van Thule zijn geschikt voor 2 fietsen en zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal.
 
Innovatief klemsysteem
Alle fietsendragers van Thule zijn eenvoudig te monteren en goed in te klappen, zodat je ze eenvoudig en netjes opruimt na gebruik. Vind je het vervelend dat je niet meer bij je kofferbak kunt als een fietsendrager op je trekhaak is gemonteerd? Ook daar heeft Thule een oplossing voor. Er is zelfs een fietsendrager van Thule waarvoor je helemaal geen trekhaak nodig hebt. Met een innovatief klemsysteem, maak je deze drager makkelijk vast aan je achterklep.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!