Het is bij ons drukker dan normaal. Hierdoor kan de bezorging van je pakket langer duren.
Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Therm-A-Rest slaapmatten

Therm-A-Rest slaapmatten

Met de Therm-A-Rest slaapmatten lig je op elk moment heerlijk op alle ondergronden. Therm-A-Rest staat al sinds 1971 bekend in het maken van outdoor slaapoplossingen en de slaapmatten van dit merk zijn daar een mooi voorbeeld van. Meer informatie
Een goede slaapmat zorgt voor warmte en comfort. Aspecten die altijd belangrijk zijn voor goede gemoedstoestand, of je nou middenin een meerdaagse hike zit of ontspant bij het meer.
 
In een paar seconden slaapklaar
Therm-A-Rest heeft bij sommige slaapmatten een uniek opblaas- en leegloopsysteem zodat je in een handomdraai geniet van de mooie plek en tegelijkertijd snel weer op pad kunt voor het volgende avontuur.
 
Voor iedereen de juiste slaapmat
Er is een mat die zeer compact en licht is, maar tegelijkertijd een schuimlaag heeft van 5 cm voor het optimale comfort. Maar ook ook een slaapmat die binnen 6 goed gemikte uitademingen vol is, uitermate comfortabel ligt en bovendien jouw warmte vasthoudt. De speciale structuren in de slaapmat van Therm-A-Rest zorgen dat jij doorgaans veel stabieler ligt dan op andere luchtbedden.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!