Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
The North Face winterjassen heren

The North Face winterjassen heren

De winterjassen van The North Face voor heren bieden jou alle bescherming die je maar wenst in de gure wintermaanden. De jassen zijn wind- en waterdicht, lekker warm en tegelijkertijd ook nog eens ontzettend functioneel.  Meer informatie
Denk aan strategisch geplaatste zakken en een groot ademend vermogen, voor als je tegen de wind infietst, of toch dat sprintje naar de trein moet trekken.
 
Functioneel en stijlvol tegelijk
Het is niet voor niets dat je de jassen van The North Face steeds meer in straatbeeld ziet opduiken. Wie bij een functionele winterjas nog steeds denkt aan een grote, zware jas heeft het mis. Deze jassen houden je niet alleen op en top warm en droog op weg naar je werk, je komt ook goed voor de dag tijdens de wintersport of bergwandelingen dankzij de stijlvolle en sportieve designs. En ook fijn: bij The North Face weet je zeker dat je een kwaliteitsartikel aanschaft dat eindeloos lang meegaat.
 
Warm en droog op pad
Als je van plan bent om de wilde natuur in te trekken, dan zullen de voering, getapete naden en waterafstotende materialen je als muziek in de oren klinken. Zoek je niet zozeer extra warmte, maar alleen een regenbestendig schild? Dan hebben we de wat lichtere varianten voor je klaar hangen. Met een winterjas van The North Face struin je hoe dan ook warm en droog rond! Onze medewerkers helpen je natuurlijk graag in een van onze winkels.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!