Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

The North Face t-shirts

‘T shirt voor jou zit vast in onze collectie The North Face t-shirts. Of je hem nou draagt in de zomer op het terras of als basislaagje op de piste. Meer informatie
Door de juiste kleding kan jij genieten tijdens het wandelen, fietsen of skiën. In het ruime assortiment van Vrijbuiter vind jij vast en zeker iets wat je mooi vindt.

Polyester of Katoen
Voor een stevige wandeling in het zonnetje is een polyester shirt ideaal. Deze shirts zijn wat goedkoper en drogen lekker snel. Ze worden veel gebruikt onder backpackers. Het nadeel is wel dat het sneller stinkt dan andere stoffen als je veel zweet. Een stof die ook populariteit wint bij backpackers en sporters is Merino wol. Deze stof heeft de eigenschappen van wol, maar prikt niet. Merino wol ademt goed, waardoor zweet makkelijker verdampt en je lichaam verlaat. Hierdoor kun jij lekkerder bezig zijn. Ze stinken een stuk minder dan polyester, maar zijn ook weer wat duurder.

Vernoemd naar een berg
The North Face is vernoemd naar de koudste zijde van een berg. Hun verhaal begint echter op het strand. In San Francisco openden twee wandelaars in 1966 een winkel die zou uitgroeien tot het bedrijf dat ze nu zijn. The North face is populair bij allerlei soorten buitensporters. En met goede redenen, kwaliteit en prestatie van hun kleding is ongekend.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!