Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
The North Face rugzakken

The North Face rugzakken

Met een rugzak van The North Face ben jij klaar om de koudste en meest uitdagende kant van een berg te beklimmen. Dus ook de noordzijde, waaraan dit outdoormerk zijn naam dankt.  Meer informatie
Die uitdaging vind je terug in de kleding die dit topmerk al jaren maakt voor zowel de beginnende als zeer geoefende outdoor-avonturier. Misschien is het niet zo spannend als je een rugzak zoekt voor je dagelijkse dingen, maar goede bescherming tegen de elementen hebben we allemaal nodig.
 
Dat zit wel goed
The North Face maakt rugtassen voor uiteenlopend gebruik: werk, school, hiken of reizen. Bij een rugzak gaat het natuurlijk om meer dan alleen het drooghouden van je spullen. Zeker als je lange afstanden aflegt of je pad erg uitdagend wordt, is draagcomfort en bewegingsvrijheid minstens zo belangrijk. En ook voor dagelijks gebruik zoek je een rugzak die als gegoten zit. Dat zit wel goed bij de rugzakken van The North Face. Ventilatie, verstelbaarheid en toegankelijkheid: aan alles is gedacht. Dus hop, die berg op!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!