Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

The North Face regenjassen

Nooit meer van de regen in de drup terechtkomen met regenjassen van The North Face. Door het stijlvolle ontwerp zie jij er straks ook goed uit in een regenjas. Hierdoor kun jij je activiteiten door te zetten, weer of geen weer. Meer informatie
Stijlvolle regenjassen
The North Face heeft stijlvolle regenjassen en voor elke activiteit de passende regenjas. The North Face regenjassen zijn water- en winddicht. Moet jij door de regen en de storm toch je kind naar school brengen? Of moet jij snel voor een boodschapje een bui trotseren? De regenjassen uit de collectie van Vrijbuiter houden je lekker warm en droog. Bovendien kunnen de jassen ook gedragen worden in het dagelijks regen. Door de stijlvolle ontwerpen hoeft een regenjas absoluut niet meer lelijk te zijn.
 
Geniet van die druppels
In de regen buiten actief zijn hoeft dus helemaal niet meer vervelend te zijn. Als je goed voorbereid bent op alle weersomstandigheden hoef jij je door een harde regen- of stortbui niet meer tegen te laten houden. Met de regenjassen van The North Face kan jij elk weertype aan. Door het gebruikte materiaal zijn de regenjassen water- en winddicht, maar ademen ze goed. Trotseren die druppels zouden we zeggen!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!