Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
The North Face jassen

The North Face jassen

Met een The North Face outdoor jas loop jij stijlvol door de stad en ben je het weer de baas. Of loopt je liever door de bergen?  Meer informatie
Het maakt niet uit wat je gaat doen. Zolang je maar een goede outdoor jas hebt. Een jas die wind- en waterdicht is voor de actieveling. Of een jas die juist ademt voor gebruik in warmere gebieden. Door de juiste keuze ben jij optimaal voorbereid op je avontuur. Voor zowel zomer als winterjassen kun je bij Vrijbuiter terecht. Bij ons vind jij kleding met die perfecte combinatie van functie en looks.
 
Klaar voor de start?
The North Face wil de beste producten leveren aan haar atleten en de moderne ontdekkingsreiziger. Hierbij is het behoud van de natuur ook erg belangrijk voor ze. Zo draait hun hoofdkantoor op energie die 100% afkomstig is uit hernieuwbare bronnen. Recyclen en herleidbaarheid van de producten is ook een must voor The North Face.
 
The North Face houdt van ontdekken. Zo hebben ze in de geschiedenis menig ontdekkingsreis gesponsord. Met een goede outdoor jas ben jij ook klaar om op ontdekking uit te gaan. Waar wacht je nog op!?

Een moment, we updaten jouw winkelmand!