Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
The North Face jassen heren

The North Face jassen heren

Je hoort een herenjas van The North Face niet mopperen als-ie even aan de kapstok hangt hoor, mopperen is niets voor hem, maar het liefst doet hij waar hij voor gemaakt is: naar buiten gaan.  Meer informatie
Net als jij dus. Weer of geen weer, er is een The North Face jas die daarbij past en voor iedere outdooractiviteit. Bij Vrijbuiter vind je dan ook een flinke collectie herenjassen van dit onvolprezen en niet mopperende outdoormerk. Van lichte wind- en regenjacks tot extreem beschermende krachtpatsers en alleskunners.
 
Voor de buitenman
The North Face dankt zijn naam aan de koudste en meest uitdagende kant van een berg: de beruchte noordzijde. Bij het beklimmen daarvan laat je niets aan het toeval over en is alleen de beste bescherming goed genoeg. Die uitdaging vind je terug in de kleding die dit topmerk al jaren maakt voor zowel de beginnende als zeer geoefende outdoor-avonturier. Een kwestie van leven of dood is het voor de meesten van ons niet dagelijks, maar goede bescherming tegen de elementen hebben we allemaal nodig. Bereid je daarop perfect voor met een jas van The North Face.  

Een moment, we updaten jouw winkelmand!