Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Teva slippers dames

Teva slippers dames

Zon, zee, strand en… Teva dames slippers natuurlijk! Bij zomer horen slippers en met Teva maak je de perfecte keuze. Meer informatie
Comfortabel, stijlvol en vooral hoogwaardig kwalitatief. Of je nou het liefst op het strand bent of gewoon lekker in je achtertuin. Thuis of uit, comfortabel luchtige voeten zijn belangrijk. Zo geniet je nog meer van het warme weer. Je kunt straks weer heerlijk stijlvol over straat. Aan ons assortiment kun jij als slipperliefhebber je hart ophalen.
 
Wat vind jij belangrijk?
Sportief, comfortabel en ook nog eens stijlvol. Prachtige slippers die lekker zitten dus. Weet jij al welke je wilt hebben? Neem een kijkje in onze webshop en bestel ze direct online. Je mag ook even langskomen om de slippers te passen en te bekijken. Onze medewerkers helpen je ook graag met het maken van de juiste keuze.
 
Once upon a time in the Grand Canyon
Teva is een kenner als het gaat om outdoor. Dat moet ook wel als je bent geboren in de Grand Canyon. Daar kreeg een gids namelijk het idee dat tot Teva zou leiden. Hij maakte klittenbandjes vast aan een slipper. Hierdoor was de eerste sportsandaal een feit. Sindsdien zijn ze behoorlijk uitgebreid. Nu maken ze slippers, schoenen, sandalen en boots. Als meer dan 30 jaar zijn ze in het vak. Een goede keuze dus!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!