Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Teva sandalen kinderen

De kleine vrijbuiters zijn ook klaar voor avontuur met kindersandalen van Teva. Sandalen zijn eigenlijk een mix van schoenen en slippers.  Meer informatie
Je houdt die goede ondersteuning die een schoen biedt. En daarbij heb je ook nog eens de luchtigheid van een sandaal. Bij Vrijbuiter hebben we diverse kleurrijke designs en makkelijke ontwerpen met klittenband. Hierdoor is er vast iets voor de kleine ontdekkingsreiziger te vinden. Voor jongens en meisjes hebben we sandalen in het assortiment.
 
In 1984…
Teva is begonnen in 1984. Een gids uit het Grand Canyon gebied maakte een klittenband riempje aan een slipper; Teva’s eerste sandaal was geboren. Wist je dat; de oudste sandaal die ooit gevonden is was gemaakt van boomschors. Deze was maar liefst 10.000 jaar oud. Toen wisten ze al hoe lekker en praktisch sandalen waren. Teva draagt al 30 jaar uit hoe geweldig de sandaal is.
 
Wij helpen je graag!
Bij Vrijbuiter bestel je de sandalen heel gemakkelijk online. Wil je nou zeker weten dat ‘ie goed zit? Een goede sandaal uitkiezen die past bij je voet is nog wel eens lastig namelijk. Dan mag je altijd langskomen in een van onze megastores. Onze specialisten staan klaar om met jou en je kleine vrijbuiter de perfecte sandaal uit te kiezen.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!