Vrijbuiter Gouda, Rotterdam en Zaandam zijn open (ma - za) voor de verkoop en het ruilen van gasflessen en petroleum. Ophalen van andere producten is helaas (nog) niet mogelijk.

Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Teva sandalen heren

Maak je avontuurlijke look compleet met echte Teva sandalen uit de herencollectie van Vrijbuiter. Laat je voeten lekker ademen in de zomer. Zoek je een stevige leren wandelsandaal die s(ch)andalig lekker zit, dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Meer informatie
Niet alleen stijlvol, maar ook ondersteunend. Zo geniet jij straks nog meer van een lekkere duinwandeling. Ben je van plan om ook het water in te gaan? Dan ga je natuurlijk voor een synthetische sandaal. Deze kunnen goed tegen water. Vergeet alleen niet je geitenwollen sokken uit te doen voordat je door de golven waadt ;).
 
Tevah
Het woord tevah staat voor vriendschap. Bij Teva vertalen ze dit naar vriendschap met het water. De producten van Teva zijn ontwikkeld als goede waterschoenen. Het Amerikaanse bedrijf richt zich vooral op de avontuurlijke buitenliefhebber! Ze gaan ervan uit dat iedereen een avonturier is. En dat ze alleen maar een uitnodiging moeten krijgen om in het diepe te springen. Inmiddels nodigen ze al meer dan 30 jaar avonturiers uit. Ze maken nu onder meer sandalen, schoenen en ‘boots’.
 
Accepteer die uitnodiging en waadt door de rivier in je sandalen. Of begin de dag lekker rustig met een wandelingetje naar de bakker. Op je prachtige leren sandalen natuurlijk.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!