Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Tentkachels

Hou je tent, caravan of camper lekker warm met een goede tentkachel. Zo zit je ‘s avonds gezellig te monopoly-en of kaarten, zonder dat de temperatuur je naar bed stuurt. Meer informatie
Of je nou in een ruime 6-persoons tent op pad bent met het hele gezin, of gezellig met zijn tweetjes in de caravan, voor elk gewenst oppervlakte hebben we wel een geschikte tentkachel voor je.
 
Stroom of gas?
De kachels werken op elektriciteit, gas of kerosine. Als je stroom hebt, is natuurlijk het voordeel van een elektrische kachel dat je geen extra brandstof mee hoeft te nemen. De exemplaren die je hier ziet zijn bovendien heel zuinig in gebruik. Er zijn ook heaters die je gebruikt voor buiten de tent, op je terras of gewoon thuis in de tuin. Bij sommige tentkachels is de gewenste temperatuur in te stellen, anderen zijn meer heaters en kunnen enkel aan of uit. Alle kachels zijn veilig in gebruik dankzij maatregelen als een omvalbeveiliging of een CO2-meter. Zo zit je naast warm ook veilig in de tent, en dat is toch minimaal net zo belangrijk.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!