Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten

Bij opblaasbare tenten zijn de klassieke tentstokken vervangen door luchtslangen. Ideaal toch? Niet meer rommelen en pielen, maar gewoon een kwestie van de pomp aanzetten en achterover leunen. En opblaasbare tenten zijn minstens net zo stevig als modellen met stokken. Dat is even ontspannen kamperen! Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Ongeëvenaard opzetgemak
Opblaasbare tenten bieden je ongeëvenaard opzetgemak en snelheid. Het is zelfs makkelijker opzetten dan een pop-up tent en heel geschikt als je je vaak verplaatst. Helemaal omdat je opblaasbare tenten voor het inpakken alleen maar leeg hoeft laten te lopen. En bij het opzetten doet de meegeleverde pomp al het werk voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is een paar haringen in de grond slaan en de tent inrichten.
 
Overleeft alle stormen
Een belangrijk voordeel van de opblaasbare tent is dat hij alle stormen overleeft. De luchtslangen breken niet, maar veren juist mee, waardoor je tent erg sterk en weerbaar is.
In ons assortiment hebben wij opblaasbare tenten van bekende merken en natuurlijk van ons eigen merk Vrijbuiter Outdoor. 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!