Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Stanley thermosflessen

Stanley thermosflessen

Met een thermosfles van Stanley haal je een stuk nostalgie in huis. En robuuste topkwaliteit. Al ruim 100 jaar staan de thermosflessen van dit Amerikaanse merk garant voor duurzaamheid en de garantie dat je krijgt wat nodig hebt: een fles die je dranken zo lang mogelijk koud of warm houdt.  Meer informatie
Perfect voor lange trekkings, actieve kampeervakanties of gewoon om je dagelijks leven een avontuurlijk tintje te geven. Mooi man, zo’n stoer ding op je bureau.
 
Een sterk staaltje isolatie
Stanley was de eerste die vacuüm-isolatie combineerde met de kracht van staal. Het resultaat? Een oersterke thermosfles waarin jij je dranken tot wel 24 uur warm of koud houdt. En een die je met een gerust hart voor de wielen van een tractor kunt smijten, mocht je het willen. Grote kans dat de tractor er minder goed vanaf komt dan de Stanley. Jij raapt je fles gewoon weer op en neemt een bakkie. Ok, bijzonder voorbeeld maar we willen ermee zeggen dat ze nogal sterk zijn, die Stanley’s. En je vindt ze bij ons in alle soorten en maten, voor korte en lange trips en zelfs één waarmee je on-the-go je eigen verse koffie zet! Allemaal uit dezelfde robuuste fles. Wij mogen ‘m wel, die Stanley.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!