Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Speedo zwemkleding

Speedo zwemkleding

Ben jij de snelste straks in je Speedo zwemkleding? In stijl baantjes trekken met badmode uit het assortiment van Vrijbuiter. Of neem je liever een duik in de zee? Meer informatie
Ongeacht je activiteit, bij ons vind je vast wat je zoekt. We hebben voor de mannen zwembroeken en voor de vrouwen ook nog eens badpakken. Door de nauwsluitende kleding kun jij optimaal presteren tijdens het zwemmen.
 
Speed on in your Speedos
In 1914 begon Speedo als Fortitude. In 1928 werd het racerback zwempak geïntroduceerd. Dit inspireerde een van de medewerkers tot de slogan: Speed on in your Speedos. En sindsdien is het bedrijf zich Speedo gaan noemen. Ze hebben dus al meer dan 100 jaar ervaring als het gaat om zwemkleding. Tijdens de Olympische spelen in Londen droeg 57% van alle medaillewinnaars Speedo!
 
Voor Olympiërs en genieters
Bij Vrijbuiter hoef je geen Olympiër te zijn. Wij hebben kleding voor iedereen. Door de nauwsluitende zwemkleding staat het gegarandeerd goed. Bovendien blijft het tijdens intenstief baantjes trekken goed zitten. Ook voor de recreatieve zwemmer hebben we mooie zwembroeken met leuke designs. Voor jou hebben we dus vast en zeker wat moois! Bestel je zwembroek, bikini of badpak hier online. Of kom ze even bekijken in een van onze megastores!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!