Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Speedo zwembroeken

Records verbreken in de klassieke zwembroeken van Speedo. Snelheid zit in de naam dus jij kan er straks weer tegenaan.  Meer informatie
Verbreek je eigen records of zwem iedereen eruit. Of ben je niet zo fanatiek? Geen probleem, plezier maken is het belangrijkste! In goede zwemkleding geniet jij meer van wat jij het liefste doet; tempo maken, lol trappen, of lekker zonnen. Deze zomer zie jij er straks weer goed uit in een mooie zwemshort.
 
Voor de professionals
Speedo is een grote naam op het gebied van zwemkleding. Iedereen kent de strakke zwembroekjes wel. Maar ze maken genoeg andere kleding. Ze zijn al sinds 1914 bezig om jouw zwemervaring beter te maken. Dankzij de stijlvolle designs en kleurrijke patroontjes kun jij weer stralen straks op het strand, in het zwembad of bij de lokale plas. Veel professionele zwemmers gebruiken Speedo ook, dit zegt genoeg!
 
Neem een kijkje
Bij Vrijbuiter vind jij vast en zeker wat je zoekt. In ons uitgebreide assortiment kun jij terecht om klaar te zijn voor de zomer. Neem eens een kijkje in ons assortiment aan zwembroeken en kijk of er iets voor jou bij zit. Bestel ze hier direct online of kom even gezellig langs in een van onze megastores om ze even in het ‘echie’ te bekijken ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!