Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Speedo badpakken

Jij kan er straks weer tegenaan in een badpak van Speedo. Of je nou een echte snelheidsduivel bent, of gewoon voor je plezier zwemt. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Jij voelt je straks als een vis in het water. Zo kun jij je focus leggen op het zwemmen. Zwem jij iedereen er uit, of wil je gewoon je eigen records verbreken? Bij Vrijbuiter vind jij het geschikte badpak. Ook hebben we hele stijlvolle designs voor de landrotten onder ons ;).
 
Fortitude
Speedo staat natuurlijk bekend om de zwembroeken. In 1914 zijn ze begonnen als ‘Fortitude’. In 1928 ontwierp MacRae een zwemoutfit genaamd ‘Racerback’. Deze werd zo populair dat het inspireerde tot een nieuwe slogan; Speed on in your Speedos. In 1929 was Speedo geboren en sindsdien zijn ze bezig om jou te laten genieten en presteren in het water.
 
Voor de zwemkoninginnen
Wij hebben bij Vrijbuiter wat jij nodig hebt om te genieten in het water. Of gewoon aan de waterkant, ook niks mis mee natuurlijk. Kleurrijke ontwerpen en stijlvolle designs zorgen ervoor dat jij je straks goed voelt in het zonnetje. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment. Bekijk onze badkleding hier online of kom gezellig langs in een van onze megastores.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!