Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Sinner zonnebrillen kinderen

Sinner zonnebrillen kinderen

Ga met de zonnebrillen van Sinner lekker genieten van het zonnetje met je kinderen! Bescherming staat natuurlijk voorop, en een goede look krijg er bij Sinner gratis bij.  Meer informatie
Kortom, met Sinner ga je met je kids goed voorbereid op reis. Sinner is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn sportieve en beschermende brillen, maar ook een leuke collectie alledaagse brillen aanbiedt. 
 
Sinner voor water- en wintersport
Om de zon hoeven jullie je geen zorgen te maken, voor 100% uv-bescherming ben je bij Sinner aan het goede adres. Willen jullie niet alleen de zomer ruiken, maar ook zien? Dat kan gelukkig. De gepolariseerde Sintec-lenzen zorgen voor helder zicht zonder schitteringen. Ook is er aan brilpoten en neuspads met antislip gedacht, zodat de bril stevig blijft zitten. Dat is wel zo fijn bij kinderen die graag actief bezig zijn! De ene bril is beter geschikt voor water- en de ander voor wintersport. Bij Sinner zijn ze overigens niet vies van een modieus ontwerp, dus als alle ogen op jouw kleine vrijbuiter gericht zijn… dan weet je hoe het komt!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!