Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Sinner zonnebrillen heren

Sinner zonnebrillen heren

Met de zonnebrillen van Sinner is dat zonnetje in je gezicht een waar feestje! Deze brillen beschermen je op en top en zien er stijlvol uit. Meer informatie
Alle ontwerpen zijn volgens de laatste trends en zitten heel goed op je neus. Daarbij zijn ze voor alle doeleinden bruikbaar: op de witte pistes, bij een zinderende hike, een dagje op het water of gewoon als je een terrasje pakt.
 
100% bescherming
Door de gepolariseerde SINTEC en de Polycarbonaat lenzen geven deze Sinner modellen je een uitstekende bescherming tegen uv-straling. Waarbij je bij een fel zonnetje ook nog eens prima (diepte) ziet. En zorgen maken over krassen of het beslaan van je lenzen? Niet nodig! De lenzen bieden perfecte weerstand tegen dit soort ongemakken.
 
Meerdere kleuren en modellen
Er is een grote keuze aan modellen en kleuren en er is voor ieder wat wils: sporters, superhelden én heren die graag in de luie stoel voor de tent zitten. Iedereen wil met een Sinner heren zonnebril gezien worden. Daarbij krijg je bij alle brillen ook nog eens een poets- en opbergzakje. Handig!
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!