Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Sinner slippers dames

Sinner slippers dames

Sinner slippers uit onze damescollectie zitten zó lekker, jij wilt straks geen andere meer. Kan jij elke zomer ook niet wachten om je schoenen weer in de kast te zetten?  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Dan ben je niet de enige! Bij Vrijbuiter hebben we juist daarom een uitgebreid assortiment aan slippers. Zo kun je bij ons terecht voor jouw ideale paar slippers. De diverse designs, mooie kleuren en hoog comfort laten jou straks stralen tijdens de zonnige dagen.

Van allerlei markten thuis!
Sinner staat voor echte innovatie en stijl. Op wintersportgebied zijn ze echte trendsetters. Ze zijn erg bekend om hun skibrillen. Maar ook de bamboehouten zonnebrillen zijn erg populair. Ze ontwikkelen zelf technologieen voor hun producten. Op deze manier weten ze zich goed te onderscheiden van de rest. Sinner sponsort daarnaast de Plastic Soup foundation. Dit is een stichting die het plastic uit onze oceanen wil halen.  Elke minuut gaat er een volle vrachtwagen aan plastic de zee in. Hierdoor hebben we straks in 2050 meer plastic dan vis in onze oceanen. Met elk paar Sinner slippers dat verkocht wordt gaat een deel van het geld naar deze stichting. Hierdoor zitten ze nog net even wat lekkerder, of niet?

Kom eens langs bij onze megastores om een kijkje te nemen in ons assortiment. Je kan ze ook lekker makkelijk online bestellen natuurlijk ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!