Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Shiwi bikini's

Jij kan straks weer stralen in de zomer met een bikini van Shiwi. Of je nou zoekt naar een basic, kleurrijke, triangel of sportbikini.  Meer informatie
Bij Vrijbuiter hebben we ze allemaal. We hebben de leukste bikini’s in allerlei soorten en maten. Tijdens het zwemmen zitten ze ook heerlijk. Heel geschikt voor je wekelijkse zwembadbezoek of die jaarlijkse vakantie naar de zon.
 
Zonneschijn maakt iedereen blij!
Bij Shiwi worden ze blij van zon, zee en strand. Daarom maken ze al sinds 1960 mooie badkleding voor hem en haar. Ze ontwerpen al hun beachmode zelf en proberen hiermee in te spelen op de modetrends. Hierdoor kunnen ze hun producten ook vriendelijk prijzen, wel zo mooi! Jij ziet er straks op ieder strand en op ieder moment goed uit. Op naar de zon dus!
 
Swimwear
 
Bij Vrijbuiter vind jij wat je nodig hebt om jouw zomer goed tegemoet te gaan. Je kan niet naar Ibiza in die ouwe bikini die je al tijden hebt. Ook aan het Nederlandse strand wil jij er natuurlijk goed uit zien. Neem daarom eens een kijkje in ons assortiment aan swimwear.

Wij hebben vast een, of twee ;), bikini’s voor jou. Bestel ze dus hier in de webshop, of kom eens gezellig langs in een van onze megastores!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!