Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

SEATZAC CHILL BAG

Chillen op je billen met de SeatZac Chill Bag. Met deze zitzak chill je 'm onbeperkt en waar je maar wilt.

meer informatie

...

Dit product kun je momenteel niet online bestellen, maar is wel beschikbaar in een van onze winkels! Bekijk hieronder in welke winkel en kom langs.

Een pop-up loungekussen

Misschien hing-ie al even in de lucht, maar is hij er officieel: de SeatZac Chill Bag. Welkom loungekussen, gevuld met lucht, we kunnen je goed gebruiken! Met de SeatZac chill je 'm namelijk onbeperkt en waar je maar wilt. Niet alleen omdat lucht overal toegankelijk is, maar ook omdat je ‘m heel makkelijk bij je draagt. De zitzak weegt maar 750 gram en komt in een compacte, handige draagtas. Hij is gemaakt van supersterk parachutestof en draagt zo vele kilo’s mens, zonder te zuchten.  

Zig-zag-chill-bag

Je hebt geen pomp nodig om de SeatZac te vullen. Vouw de SeatZac uit en loop met een zigzaggende beweging rond, bij voorkeur tegen de wind in. De SeatZac vult zich snel met 400 liter aan lucht. Dat zigzaggende sprintje geeft even een grappig gezicht voor je omstanders, maar vervolgens ben jij degene die ‘m bij de klippen op chillt, en niet zij. De Seatzac blijft als hij goed gevuld en strak afgesloten is minstens 2 uur gevuld. Gebruik de SeatZac op een festival, je dakterras, in het zwembad of op wintersport. Hij vindt het allemaal prima en wij ook.

Leuke extra: een kit in de zak!

Chill jij ‘m door als de zon al lang gevlogen is? De optionele Light Kit van SeatZac zorgt voor extra sfeer in het donker, in 5 verschillende standen. Deze lamp voor in je luchtige zitzak is makkelijk mee te nemen met zijn 130 gram aan gewicht en bevestig je met een clip. Laad ’m op met de bijgeleverde usb-kabel en je hebt minstens 8 uur verlichting onder je billen! Chill toch?

De missie van een chillende producent

Het dagelijks leven kan behoorlijk hectisch zijn, daarom is SeatZac van mening dat iedereen het recht heeft om te chillen. Met deze uitvinding hoopt het gelijknamige Nederlandse bedrijf mensen overal de mogelijkheid te geven om een chillplek te creëren. Met hun felgekleurde zitzakken maken ze de wereld er in ieder geval een stuk vrolijker op!

 


Specificaties

Productnummer 297830
Merk Seatzac
Model Chill Bag
Merkkleur Black
Gewicht 0,75 kg
Materiaal Polyester
Inclusief Draagtas
Optioneel bij te bestellen Seatzac Light Kit
Capaciteit 400 Liter
Overig De Seatzac blijft als hij goed gevuld en strak afgesloten is minstens 2 uur gevuld. 

Andere klanten kochten ook

50% korting
€ 69,95 € 35,-
€ 124,99 € 119,99

Een moment, we updaten jouw winkelmand!