Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
SAMSONITE FLUX SPINNER 55 KOFFER VERHUUR PER DAG

SAMSONITE FLUX SPINNER 55 KOFFER VERHUUR PER DAG

Huur de Samsonite Flux Spinner 55 koffer vanaf 5,- euro per dag. Vanaf de 2e dag ontvang je 50% korting op de huurprijs per dag!

meer informatie

...

Wil je dit product huren? Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid door een mail te sturen aan verhuur@vrijbuiter.nl

Hardschalige koffer van de Flux serie van Samsonite met verborgen uitbreidingsconcept waarbij de inhoud van de koffer van 37 liter naar 44 liter kan worden uitgebreid. Ingebouwd is een combinatieslot met TSA-functie waardoor de koffer beschermd is tegen openbreken. Dankzij de vier multidirectionele dubbele wielen rolt de koffer gemakkelijk over de vloer. De binnenkant is praktisch ingedeeld met een tussenschot met rits en groot ritsvak. Bij de meeste luchtvaartmaatschappijen mag de koffer mee aan boord als handbagage.

Op Avontuur? Huur

De borg voor deze koffer bedraagt €50,-. Voor meer informatie over ons verhuurprogramma en de voorwaarden ga je naar vrijbuiter.nl/verhuur. Heb je nog meer vragen of wil je de koffer graag huren? Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid.


Specificaties

Productnummer 1316973
Merk Samsonite
Borg €50,-
Model Spinner Koffer Verhuur
Merkkleur Black
Gewicht 2,6 kg
Afmetingen 55 x 40 x 20 cm
Materiaal Polypropyleen
Inhoud 37 + 7 liter

Een moment, we updaten jouw winkelmand!