Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Rucanor slippers heren

Rucanor slippers heren

Op zoek naar een paar goede slippers van Rucanor uit onze herencollectie? Jij wilt er relaxed bij lopen deze zomer, bij ons haal je hiervoor je slippers.  Meer informatie
Maak je zomerlook compleet met ons assortiment aan stijlvolle designs en mooie kleuren. Bij Vrijbuiter kun je terecht voor jouw zomerse wensen. We hebben slippers in diverse soorten en maten waardoor jij je hart aan ons assortiment kan ophalen.
 
Rucanor
Rucanor maakt al meer dan 60 jaar een fabrikant van schoenen en dergelijke. Sinds 1956 zijn ze al bezig met het maken van allerlei artikelen voor diverse sporten. Inmiddels hebben ze een assortiment voor meer dan 18 sporten. Ze zijn begonnen als fabrikant van canvas gymschoenen met rubberen zolen. Hieruit hebben ze ook hun naam gehaald. Rucanor staat namelijk voor de rubber en canvas organisatie. Nu exporteren ze naar meer dan 35 landen en worden ze door meer dan 3000 winkeliers verkocht. En het mooiste is; het is een Nederlands bedrijf!
 
Zit ‘ie lekker?
Comfortabel, stijlvol en lekker luchtig de zomer in dus? Neem eens een kijkje in ons assortiment hier online. Je vind vast en zeker iets wat je mooi vindt. Twijfel je nou nog een beetje? Kom dan even gezellig langs bij een van onze megastores. Dan kun je de slippers direct even passen en in het echt zien! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!