ROALD AMUNDSEN SUNCARE PROTECT SPF30

ROALD AMUNDSEN SUNCARE PROTECT SPF30

De Suncare Protect SPF30 van Roald Amundsen is een handzame tube van 100ml zonnebrandcrème, factor 30. De crème is geschikt voor buitensporters, is perfect waterbestendig maar smeert toch heel goed uit. De verpakking is voorzien van een handige haak, die je eenvoudig aan je kleding of tas bevestigt.

meer informatie

...

Roald Amundsen was de Noorse ontdekkingsreiziger die als eerste mens de Zuidpool bereikte. In die tijd was er nog geen zonnecrème zoals wij die kennen, maar meneer Amundsen had het vast goed kunnen gebruiken ;) Inmiddels zijn de huidverzorgingsproducten van het merk Roald Amundsen erg populair onder buitensporters. De zonnebrandcrèmes van Roald Amundsen bevatten geen gekke stoffen als BHA, BHT, EDTA, synthetische kleurstoffen, etc. Ze zijn echt gemaakt voor bescherming tijdens allerlei buitenactiviteiten, in elk seizoen en onder extreme omstandigheden. Maar ook als je geen nieuwe delen van onze wereldbol ontdekt en gewoon met de lentezon op je bol in de tuin werkt, biedt deze crème alle bescherming die je nodig hebt.

Plus- en minpunten

  • Factor 30 uv-bescherming
  • Herstelt, voedt en verzorgt de huid
  • Perfect waterproof, geschikt voor buitensporters
  • Met handige haak voor aan je kleding of tas
  • Vrij van BHA, BHT, EDTA, formaline, formaldehyde, minerale olie, parabenen, ftalaten, synthetische kleurstoffen en triclosan.
  • Het is niet altijd zomer ;)

Vergelijkbare categorieën

Specificaties

Productnummer 299629
Merk Roald Amundsen
Model Ra Suncare Protect
Merkkleur Grijs
Secundaire kleur Oranje
Categorie UV-bescherming Zeer goed (UPF25 t/m UPF35)
Afmetingen 5,4 x 3,5 x 18,5 cm
Lengte 5,4 cm
Hoogte 18,5 cm
Breedte 3,5 cm
Inhoud 0,1 Liter
Gewicht 0,124 kg
Overig Waterafstotend

Vergelijkbare producten


Een moment, we updaten jouw winkelmand!