Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Rider slippers kinderen

Rider slippers kinderen

Met een paar slippers van Rider kunnen ook de kleine vrijbuiters vol energie de zomer tegemoet dankzij de kindercollectie bij Vrijbuiter. Door de zomerse designs is er zeker weten bij ons een mooi paar voor jullie bij.  Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Met een stel goede slippers glijden de kleintjes straks niet meer uit bij het zwembad. Slippertje slippertje aan de wand, zijn jullie al klaar voor het zomerstrand? Kom lekker langs om de slippers te passen, of bestel ze  heerlijk makkelijk online.
 
Lifeaholics
Rider is een merk voor mensen die houden van uitdaging. Het leven is volgens hun te kort om je veters te strikken. Ze zijn er voor de echte ‘lifeaholics’. Ze maken slippers met een hoog comfort, mooi design en technische functies. Binnen hun assortiment hebben ze drie lijnen die het ontwerp van de slipper bepalen. Urban, casual en sporty verdelen het assortiment in stedelijke, casual en sportieve varianten.
 
Verantwoorde slippers
Rider is ook erg bezig met onze planeet. Ze vinden het recyclen van materialen vooral heel belangrijk. Ze gebruiken in hun ontwerpen Flexpand dat 100% te recyclen is. Ze houden een oogje in het zeil voor de toekomst door ten minste 30% gerecycled materiaal in de producten te verwerken. Daarnaast hergebruiken ze maar liefst 99% van hun fabrieksafval! Een verantwoorde keuze dus!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!