Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Rider slippers heren

Rider slippers heren

Op zoek naar een echt paar outdoorslippers, dan kun je bij ons terecht in het Rider herenassortiment. Of je nou een paar teenslippers zoekt voor bij het zwembad of outdoorslippers voor op vakantie. Meer informatie

er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters

Kun jij elke keer ook niet wachten om je schoenen weer te vervangen door slippers? Om zo weer lekker luchtig de zomer door te komen? Wij kennen dat gevoel maar al te goed. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment waar jij je hart aan kan ophalen.
 
Kom lekker passen!
Synthetisch, leer, comfortabel en sportief. Bij ons vind je wat je zoekt. Neem daarom eens een kijkje in het assortiment hier online. Bestel ze direct of kom gewoon lekker langs in een van de megastores. Dan kun je ze ook even passen en voelen.
 
Duurzaam en comfortabel
Rider is in eigen woorden echt voor mannen en jongens die van een uitdaging houden. Ze houden van een actieve levensstijl en laten zich hierover inspireren. Ze ontwerpen hun slippers met masserende voetbedden voor maximaal comfort. Verder zijn ze erg bezig met duurzaamheid en leggen ze de focus op recyclen. Ze maken hun slippers met Flexpand dat 100% recyclebaar is. Verder bestaat hun collectie voor minimaal 30% uit gerecyclede materialen. Verder recyclen ze 99% van hun fabrieksafval. Een goede keuze voor de natuurliefhebber dus!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!