Winkelen op afspraak. Begin je avontuur goed, laat je adviseren door een expert.
Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Retourneren

30 dagen retourneren

Ben je niet tevreden over je aankoop bij Vrijbuiter?

Geen probleem: bij ons mag je het product tot 30 dagen na aankoop, ruilen of retourneren, mits het product nog nieuw is en in de originele verpakking zit.

Retourneren en ruilen in de winkel

Retourneer of ruil van je aankoop met kassabon in één van de 4 Vrijbuiter winkels en ontvang jouw aankoopbedrag direct retour.
Let op: In verband met COVID-19 is het op dit moment niet mogelijk om te retourneren in de winkel.  Via onze webshop is dit natuurlijk wel mogelijk.
  • Ga met de gekochte, onbeschadigde artikelen en in nieuwstaat verpakt met de kassabon naar een van de Vrijbuiter winkels  
  • De medewerker zal de ruiling of retour voor je verwerken, je ontvangt het aankoopbedrag direct retour of ruilt het artikel voor een ander artikel.  
  • Ook afgeprijsde artikelen mogen geruild en geretourneerd worden. 
  • Indien gekocht in de webshop, dan kun je je producten ook in de winkel retourneren. Neem dan uw factuur of pakbon mee. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw betaalrekening.

Is je gekochte product kapot?

We vinden dit erg vervelend voor je en zoeken graag samen naar een oplossing. Het beste kan je hiervoor contact opnemen met de klantenservice of met het artikel langs komen in de een van onze winkels.

Heb je een product online gekocht?

Retourneren kan per post of in een van onze winkels.
Als je per post wilt retourneren, vul het bijgevoegde retourformulier volledig in en stuur het met je pakketje retour naar:
Vrijbuiter Webshop
Elburgplein 18
2803 PX Gouda
De verzendkosten voor een retour zijn voor eigen rekening. 
Zodra we je pakket retour hebben ontvangen laten we je dit via de mail weten. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw betaalrekening.

Heb je geen retourformulier meer?

Stuur een mail naar webshop@vrijbuiter.nl en wij sturen je een digitale versie op.

Is er iets mis gegaan?

Bijvoorbeeld schade aan het artikel of als we een verkeerd artikel hebben opgestuurd (al doen we natuurlijk ons uiterste best om dit niet te laten gebeuren). Neem in dat geval contact met ons op via 0858085106 of stuur een mail naar webshop@vrijbuiter.nl. Dan zoeken wij samen met je naar een geschikte oplossing.
Uiteraard vergoeden we de verzendkosten als er iets is misgegaan met je bestelling. 
 

Een moment, we updaten jouw winkelmand!