Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Repusel caravanspiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wil je veilig op weg met je caravan naar het buitenland? Dan mogen de caravanspiegels van Repusel niet missen.  Meer informatie
Repusel caravanspiegels zijn dé ideale spiegels, want ze passen op vrijwel alle autospiegels. Dit is te danken aan de handige, verstelbare bevestiging. Repusel caravanspiegels zitten zo stevig op je autospiegel dat je bijna geen last meer hebt van trillingen door hobbels in de weg. Dat is natuurlijk wel zo prettig en veilig.

Allerlei spiegels
Voor de caravanspiegel zijn ook veel onderdelen te krijgen dus mocht je onverhoopt een boompje raken dan hoef je hem niet meteen weg te gooien. Handig is natuurlijk wel om voor de zekerheid een reservespiegel mee te nemen in je caravan. Bij Vrijbuiter hebben we spiegels met zowel vlak als bol glas in het assortiment. Je kunt dus zelf kiezen wat het prettigst kijkt!

27 jaar!
Repusel is marktleider op het gebied van caravanspiegels en dergelijke. Sinds 2007 is hun caravanspiegel op de markt. Zelf zijn ze al 27 jaar actief in de branche. Ze hebben nu een zeer gevarieerd aanbod als het aankomt op vrijetijdsproducten.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!