Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Reich dompelpompen

Reich dompelpompen

Een Reich dompelpomp is een topper onder de dompelpompen. De Reich dompelpompen zijn heel geschikt voor in je watertank of je chemisch toilet in de caravan.   Meer informatie
De speciale hightech afdichting met vetdepot maakt Reich dompelpompen zeer duurzaam. Daarnaast zijn ze bestendig tegen drooglopen gedurende een korte tijd. Pas op! Hij mag natuurlijk niet te lang zonder water staan. Maar weinig dompelpompen kunnen hiertegen. Een dompelpomp koelt zichzelf namelijk met het gepompte water.
 
Vast iets voor jou
 De Reich dompelpomp is glad en daardoor goed schoon te houden. Dat is natuurlijk wel een prettig idee, want zo kun je de pomp ook hygiënisch houden. Reich dompelpompen zijn er in verschillende varianten, zoals met of zonder terugslagventiel. Ze variëren ook in kracht van het pompen. Zo is er dus vast wel een Reich dompelpomp die voor jou geschikt is.
 
Ideeënfabriek
Reich is een specialist in accessoires voor caravans. Sinds 1975 zijn ze al bezig met innoveren. Voor hen is ‘caravannen’ een levensgevoel en een genot. In Hessen staat hun ideeënfabriek. Hier proberen ze zo veel mogelijk innovaties te bedenken. Dit doen ze om de vrijheid van caravannen nog comfortabeler en mooier te maken.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!