Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Regatta winterjassen dames

Regatta winterjassen dames

Bij Regatta draait het allemaal om het buitenleven, dat bewijzen deze winterjassen voor dames. The Great Outdoors, noemt Regatta het zelf en daar zijn wij het helemaal mee eens.  Meer informatie
Alles wat je nodig hebt voor jouw outdooractiviteiten ontdek je bij Vrijbuiter, dus ook de mooie winterjassen van Regatta, voor dames. Een winterjas van Regatta beschermt je niet alleen heel goed, je komt erin ook nog eens heel stijlvol mee voor de dag. 
 
Betaalbare topkwaliteit
Alle kleding van Regatta kan wel tegen een (wind)stootje. Wandelen, fietsen, hardlopen… het is altijd fijn om iets van Regatta in je kledingkast te hebben hangen. Een Regatta winterjas is dan ook de perfecte oplossing als je de deur uit gaat tijdens een frisse, natte winterdag. Ze bieden optimale bescherming tegen flink wat wind en water én zijn dankzij het moderne ontwerp en design prima te combineren met de rest van je garderobe. Bovendien zijn de producten van Regatta niet alleen kwalitatief sterk, ze zijn ook nog eens heel betaalbaar. Win-win!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!