Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Regatta regenkleding

Regatta regenkleding

Met een naam die zo aan water(sport) is verbonden, moet het met de regenkleding van Regatta wel goed zitten, horen we je denken. En dat kun je wel stellen.  Meer informatie
Regatta’s kledinglijn tegen nattigheid is heel erg uitgebreid: van lichte jacks tegen een zomers buitje tot krachtpatsers die zo waterdicht zijn als een onderzeeër. En alles daartussenin. En ze zijn ook nog eens prima te combineren met al je andere (outdoor-)kledingstukken, dankzij hun moderne ontwerp en design. Win-win!
 
Over Regatta
Regatta: een naam ooit verzonnen in Venetië, tijdens een race tussen verschillende gondels. Én een Brits outdoormerk dat inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijde speler. Het draait allemaal om het buitenleven. The Great Outdoors. En dat klinkt ons als muziek in de oren. Want álles wat je nodig hebt voor jouw outdooractiviteiten ontdek je bij Vrijbuiter, dus ook Regatta regenkleding.
 
Betaalbare bescherming voor het hele gezin
Regatta is er voor het hele gezin. Dan is het fijn dat al die functionele en stijlvolle bescherming ook nog eens erg betaalbaar is. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus en dat klinkt ons óók als muziek in de oren.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!