Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Regatta regenjassen heren

Regatta: met een naam die zo aan water(sport) is verbonden, moet het met de regenjassen voor heren wel goed zitten, horen we je denken. En dat kun je wel stellen.  Meer informatie
Regatta’s kledinglijn tegen nattigheid is heel erg uitgebreid: van lichtje jacks tegen een zomers buitje tot krachtpatsers die zo waterdicht zijn als een onderzeeër. En alles daartussenin. En ze zijn ook nog eens prima te combineren met al je andere (outdoor-)kledingstukken, dankzij hun moderne ontwerp en design. Win-win!
 
Laat die zondvloed maar komen
In een Regatta regenjas ben jij voorbereid op nattigheid. Van een verfrissend buitje in de zomer tot wolkbreuken die een tweede zondvloed lijken in te leiden: jij blijft gewoon buiten in je Regatta. Want daar ben jij het liefst. Buiten gebeurt het en daarom hebben wij een heleboel outdoorkleding van Regatta in ons assortiment.
 
Betaalbare bescherming
Regatta is er voor het hele gezin. Dan is het fijn dat al die functionele en stijlvolle bescherming ook nog eens erg betaalbaar is. Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding dus en dat klinkt ons óók als muziek in de oren.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!