Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Regatta korte broeken

Voor de hete dagen is een korte broek, van Regatta bijvoorbeeld, van levensbelang! Zie jij jezelf al lopen op je slippertjes, korte broek en T-shirt.  Meer informatie
Even een ommetje naar de campingbakker of lekker volleyballen. Het maakt niet uit, een korte broek is gewoon lekker in de zomer. Daarnaast is een goede outdoor short ook goed voor bij het wandelen. Mooi sneldrogend, zodat jij weer in tempo door kan na de regenbui. Lekker luchtig, voor het geval het zonnetje te warm is.

Voor iedereen
Regatta is een goeie, als het gaat om buitenkleding. Met z’n twaalven zijn ze in 1981 begonnen. Ze zijn eigenlijk begonnen met het idee om het buitenplezier te delen. Hiervoor zijn de kwalitatief sterke producten gaan maken die ook betaalbaar bleven. Hierdoor wilden ze voor iedereen de producten beschikbaar maken. Voor de wandelaars, fietsers, kampeerders, hondenuitlaters, multi-task moeders en spelende kinderen.  Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een gigantisch bedrijf. Nog steeds hanteren ze dezelfde visie; goedkope, kwalitatieve producten om plezier toegankelijk te maken.

Bij Vrijbuiter hebben we vast en zeker een korte broek voor jou. Door de designs en verschillende functies vind jij een broek die doet wat jij wil. Bankhangen, wandelen of lekker tuinieren. Koop ze online of kom ze even passen in een van onze megastores ;).

Een moment, we updaten jouw winkelmand!