Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten

Regatta jassen

Regatta jassen staan bekend om het veelzijdige aanbod en de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De outdoorjassen van Regatta zijn er in verschillende soorten en geschikt voor uiteenlopende weertypes. Meer informatie
Onze ervaringsdeskundigen hebben met zorg een jassen-assortiment samengesteld zodat je voor elke weersomstandigheid de juiste jas hebt.
 
Voor ieder wat wils
Wil je een jas waarmee je goed kan bewegen? Kies dan een type dat korter is en met een hoog ademend vermogen. Als je een jas zoekt die er vooral goed uitziet, dan maakt de lengte en voering misschien niet zoveel uit, maar geven de kleuren en patronen de doorslag. Regatta maakt outdoorjassen in alle vormen en maten.
 
Waterafstotend of waterdicht
Elke jas van Regatta is gemaakt voor een ander weertype. Bekijk daarom goed de productbeschrijving en bedenk aan welke eisen jouw nieuwe jas moet voldoen. Regatta heeft volledig waterdichte jassen, maar ook modellen die alleen waterafstotend zijn. Aan de waterkolom is te zien hoe waterdicht het model is. Bedenk aan welke eigenschappen de jas moet voldoen voor je overgaat tot de aankoop. Welke eigenschap je ook zoekt, Regatta heeft de juiste jassen voor jou.

Een moment, we updaten jouw winkelmand!