Werkdagen voor
21:00 besteld,
morgen bezorgd
Werkdagen voor 21:00 besteld, morgen bezorgd
4 Megastores
35 jaar kennis
+20.000 producten
Reef slippers kinderen

Reef slippers kinderen

Ook voor de kleine avonturiers heeft Vrijbuiter slippers in de collectie, van Reef bijvoorbeeld. Met een paar goede Reef slippers zijn de kleintjes straks weer klaar voor het ontdekken van de camping.  Meer informatie
Goede slippers zorgen ervoor dat ze niet meer uitglijden bij het zwembad en dat ze ze graag aan hebben. Want ze zitten natuurlijk heerlijk! In ons assortiment vind je van allerlei kleuren en designs. Zo slaag jij vast en zeker bij Vrijbuiter.
 
Surf-look
Reef is een echt surfmerk. Dit zie je ook wel terug in het ontwerp van hun producten. Stoere en stijlvolle designs geven die echte surf-look. Daarnaast vinden ze duurzaamheid en verantwoord bezig zijn erg belangrijk. Hiermee gepaard hanteren ze een bedrijfsethos dat ze ‘Just passing through’ noemen. Daarnaast hebben ze ambassadeurs die met de ‘We heart’ beweging teruggeven aan lokale gemeenschappen. Deze gemeenschappen zijn op plaatsen waar de ambassadeurs van Reef surfen en heenreizen.
 
Kom in een van onze megastores!
Bij Vrijbuiter hebben we leren en synthetische slippers. De leren slippers zijn heerlijk tijdens een wandeling door het dorp. De synthetische slippers zijn wat beter bestand tegen water. Dus ietsje meer geschikt voor de actievelingen onder ons. Ben je nou heel benieuwd hoe ze zitten? Kom dan eens langs in onze megastores en kom lekker passen met het hele gezin!

Een moment, we updaten jouw winkelmand!